Înființată în anul 2014, compania 1 DUZOC 8 a fost orientată încă de la început spre furnizarea de sisteme de tamplarie PVC cu geam termoizolant. Pana in prezent compania noastra a deservit cu succes peste 1000 de clienti, atat de pe teriotoriul Romaniei cat si din Uniunea Europeana.

„Decat o fereastra realizata bine si montata neadecvat, mai bine o  fereastra executata corect si montata perfect.

Inca din prima zi, am dat dovadă de seriozitate și profesionalism în relația cu partenerii și clienții noștri, cu care am dezvoltat relații de lungă durată.Pana in prezent, compania noastra a finalizat cu succes peste 1000 de proiecte, din ele rezultand si o multitudine de clienti multumiti.

Cumpara tamplarie de la noi si-ti vor ramane suficienti bani sa amenajezi si curtea.Inca din prima zi, am dat dovadă de seriozitate și profesionalism în relația cu partenerii și clienții noștri, cu care am dezvoltat relații de lungă durată.

Secretul succesului nostru constă in respectarea angajamentelor pe care lea facem tuturor beneficiarilor nostri. Avem in portofoliu clienti care au cumparat de la o singura fereastra pana la parteneri care au achizitionat tamplarie pentru ansambluri rezidentiale.

De-a lungul perioadei de activitate, echipa noastra manageriala s-a adaptat la cerintele pietei in asa maniera incat beneficiarii serviciilor noastre sa fie pe deplin multumiti de calitatea produselor.

Misiunea noastra a ramas neschimbata din prima zi: dorim sa ne consolidam un loc de cinste pe piata producatorilor si distribuitorilor de tamplarie PVC cu geam termoizolant.

Oferind produse si servicii de calitate, adaptate cerintelor pietei in care noi activam, oferta noastra include toata gama de profile ecologice Rehau, Salamander si Ramplast.

Prin ofertele pe care le transmitem catre clienti, furnizam o varietate de servicii pre- si post-vanzare.  Intr-o piata din ce in ce mai competitiva, clientii au confirmat ca in colaborarea cu noi, pretul tamplariei PVC cu geam termoizolant, este cel mai corect.

Datorita fabricii complet modernizate cu tehnologie de unltima generatie, din profilele PVC pe care le prelucram realizam sisteme de tamplarie cu un grad de perfectiune mai mare de 99%. La indeplinirea acestui obiectiv contribuim impreuna cu toata echipa de vanzare, de achizitie, de productie, de control al calitatii, de montaj

Pentru ca traim in secolul vitezei si toti dorim sa reducem timpii de asteptare pentru bunurile pe care le achizitionam, furnizam orice sistem de tamplarie PVC cu geam termoizolant  in cel mai scurt timp.

Contacteaza-ne pentru a putea cumpara tamplarie realizata corect si montata perfect.

Oferim garantie de minimum 9 ani pentru ferestrele si usile DUZOC. 

Profilele PVC pe care le prelucram realizam sisteme de tamplarie cu un grad de perfectiune mai mare de 99% .Intr-o piata din ce in ce mai competitiva, clientii au confirmat ca in colaborarea cu noi, pretul tamplariei PVC cu geam termoizolant, este cel mai corect.

 DUZOC este o companie în continuă dezvoltare, scopul nostru este de a oferi produse și servicii adaptate tuturor categoriilor de clienți.

Prioritatea noastră este de a dezvoltă relații atât cu clienții noștri cât și cu furnizorii.

Ne adaptăm întotdeauna cerințelor clienților noștri pentru a oferi produsele/serviciile optime nevoilor acestora. Oferta noastra include toata gama de profile ecologice Rehau, Salamander si Ramplast. Cumpara tamplarie de la noi si-ti vor ramane suficienti bani sa amenajezi si curtea.