Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r65428duzo/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364
Tamplarie PVC cu geam termoizolant triplex – DUZOC

Scurta Descriere

Tamplarie PVC cu geam termoizolant triplex ( Reflexiv Bronze + float+ Low-e pachet de 40mm), profil Rehau euro desig 70(5 camere), culoare Mahon, sisteme de inchidere Roto antiefractie, armatura profilului de 2mm la ferestre si de 2.5mm la usi, Balamale 3d IQ.

Desi balamaua IQ este construita sa poata sustine 160kg, noi am instalat cate 4 balamale pentru a conferi usi o rezistenta mult mai sporita la uzura mecanica. Lucrarea a primit o garantie de 10 ani!

Parerea Clientului

Sunt foarte incantat ca am colaborat cu aceasta echipa, deoarece sunt foarte bine organizati. Tamplaria a ajuns la noi mai repede cu 2 zile decat s-a stabilit prin contract, montajul s-a realizat impecabil, sistemele de tamplarie nu au avut niciun mic defect, si cel mai important, pretul a fost cel mai mic din toate ofertele pe care le-am avut. Suntem pe deplin multumiti ca am colaborat cu echipa DUZOC. Recomandam cu toata increderea!

© Copyright 2020 1 Duzoc 8 - Tamplarie PVC. | Email admin
Call Now Button