fbpx

PROFILE PVC

Profil Salamander

SALAMANDER reprezinta gama de ferestre din profile produse exclusiv In Germania in localitatea Turkheim in landul Bavaria.

Salamander Industrie Produkte GmBH este continuatoarea unui proiect inceput de Jakob Sigle inca din 1885. Primele Ferestre se fabrica in anul 1973. In anii 2000 apare seria de mare success Streamline si apoi din 2010 incepe fabricarea varfului de gama blueEvolution.

In prezent ferestele reprezinta mult mai mult decat niste simple deschideri catre exterior. Designul individual joaca un rol important in felul in care intraga cladire va arata. Ca parte a fatadei ferestrele trebuie sa fie cu un design inovativ care, impreuna cu calitatile de izolare termica si fonica si impreuna cu securitatea pe care o ofera, sa se prezinte ca un tot unitar si sa indeplineasca astfel toate cerintele beneficiarului final. In prezent clientii pun un mare accent pe culoare, forma si functionalitate.
Aceia care vor alege ferestrele Salamander vor avea certitudinea achizitiei unei Ferestre de top produsa de unul din cei mai mari producatori mondiali.

  • Profil Salamander bluEvolution 92, cu 6 sau 7 camere de izolare, fabricat şi înfoliat 100% în Germania;
  • Adâncime de construcţie: 92mm si 3 garnituri de etanşare;
  • Lăţime profile utilizate: 80 mm (ferestre), 115 si 126 mm (uşi);
  • Rigidizare cu oţel zincat: ferestre – 1,5-2 mm, uşi de exterior – 2-3 mm;
  • Geam termoizolant de 52 mm grosime cu trei foi de sticlă sau de 60 mm cu patru sticle;
  • Garnituri gri sau negre;
  • Forme perfecte, linii rotunde combinate cu cea mai nouă tehnologie din domeniul ferestrelor;
  • Design exclusivist, profile robuste, etanşări superioare, suprafeţe perfecte;
  • Izolare termică: fereastra cu sticlă şi armatură termică Uf=0.84 W/mpK;
  • Creat special pentru case pasive, este cel mai lat profil ofertat pe piaţă.

Gama Ramplast

Produsele și accesoriile noastre sunt 100% ecologice și dispun de toate argumentările și certificările necesare realizării de produse competitive pe piața Uniunii Europene. Profilele Ramplast dețin certificările prestigiosului Institut IFT Rosenheihm, Germania și se pot livra în diverse culori și nuanțe, foliile decor fiind furnizate de liderii mondiali în domeniu.

Profilele RAMPLAST sunt printre puținele profile de pe piață, care sunt testate privind comportamentul la foc și indeplinesc cerințele Hotărârii nr. 1061 din 30/10/2012 privind standardele de cost, aferente reabilitării termice a locuințelor din fonduri publice. Testele s-au desfășurat în laboratoarele de fizică a construcțiilor ale Institutului IGH Croatia, institut notificat de către Comisia Europeană, garantându-se astfel că tamplăria, realizată cu profilele RAMPLAST, oferă un nivel ridicat de protecție la incendiu, peste specificațiile standardelor românești privind securitatea construcțiilor.

Vă invităm, în cele ce urmează, să descoperiți mai multe detalii despre acestea

EcoLux

Profilele EcoLux au adâncimea de 70 mm și parametri de izolare termică și fonică excepționali. Datorită structurii hexacamerale și posibilității de etanșare cu trei rânduri de garnituri, aceste profile se încadrează în clasa premium.

EcoLux Light

Vă invităm să descoperiți profilele cu sistem premium din seria EcoLux Light. Acestea au parametri de izolare termică și fonică excepționali, un design modern și o structură hexacamerală. Aflați care sunt avantajele lor!

UltraTherm

Profilele care folosesc acest sistem premium au o structură cu 7 camere și sunt menite să aducă cel mai înalt grad de izolare termică și fonică. Ele au un design modern, cu margini rotunjite și dimensiuni compacte. Aflați mai multe despre ele!

Solid400

Lansată pe piață în 2017 ca o formă evoluată a profilelor EcoTherm Light, seria Solid400 vine cu îmbunătățiri la nivelul parametrilor tehnici ai tâmplăriei. Aceste profile își păstrează design-ul compact și structura tetracamerală.

Solid500

Seria premium Solid500 de profile PVC este caracterizată prin structura cu 5 camere și un design cu fețe poligonale și margini rotunde. Datorită îmbunătățirii sistemului de fixare și a structurii, profilele Solid500 au rezistență sporită.

Gama Gealan

Cerințele pe care trebuie să le îndeplinească profilurile din material plastic pentru ferestre au crescut în mod semnificativ în ultimii ani: capacități sporite de termoizolare, protecție împotriva pătrunderii prin efracție și fonică ridicată, stabilitate accentuată și un aspect sofisticat. Numai sistemele moderne de ferestre, care satisfac aceste cerințe, se pot impune pe piață – alături de operatorii acestora, clienții noștri.

Inovațiile de produs precum vitrajul static uscat STV®, izolarea intensivă integrată IKD®, sistemul automat de ventilație GECCO și sistemul colorat de profiluri acrylcolor atestă performanța GEALAN. Aceasta are drept rezultat avantaje competitive decisive pentru operatorii de sisteme de profiluri GEALAN.

S 8000 IQ

Sistemul de profiluri S 8000 IQ demonstrează orientarea consecventă către piață a GEALAN. Eficiența economică și optimizarea utilizării materialelor au reprezentat aspectele centrale avute în vedere la construcția acestui sistem de etanșare cu o adâncime constructivă de 74 mm – pentru o prelucrare mai ușoară și mai eficientă de către producătorii de ferestre.

S9000

Noul sistem GEALAN S 9000 îmbină în egală măsură, ca sistem combinat cu o adâncime constructivă de 82,5 mm, caracteristicile și avantajele garniturii mediane și de bătaie. Adâncimea mare de construcție, cele șase camere ale profilurilor în rame oarbe și cercevele și până la trei planuri continue de etanșare garantează o izolare termică excelentă.

Modele de usi

Rulouri Exterioare PVC

Panouri PVC

© Copyright 2020 1 Duzoc 8 - Tamplarie PVC. | Email admin
Call Now Button